ACTUALITZACIONS DE ÑALORANT

NOTES DE LA VERSIÓ 6.03 DE ÑALORANT

Hola! Som l’equip de Ñalorant. Gràcies per tots aquests comentaris respecte al “Modo ràpido”. Ens alegra moltíssim saber que us encanta aquesta mode de joc. D’altra banda, també tenim una actualització per a Killjoi i Race, i més correccions!


NOTES DE LA VERSIÓ 6.02 DE ÑALORANT

Equilibrem la Stinjer, corregim un munt d’errors i fem un canvi molt esperat que ajudarà a enfrontar-se a jugadors amb latència alta.

El canvi als sistemes d’experiència de joc hauria de ser subtil, però el seu objectiu és reduir al màxim l’impacte de les condicions de xarxa d’altres jugadors en la vostra partida.


NOTES DE LA VERSIÓ 6.01 DE ÑALORANT

Hola! Som l’equip de Ñalorant. Les notes de la versió 6.01 són breus i se centren en Lotuz (amb correccions d’errors que ens heu ajudat a trobar vosaltres).

Què us sembla Lotuz fins ara?


NOTES DE LA VERSIÓ 6.0 DE ÑALORANT

Hola, som l’equip de Ñalorant! Feliç any nou! Comencem 2023 amb la versió 6.0. A part del nostre nou mapa, Lotus (al qual hauries de tirar un bon cop d’ull), els dissenys Araxyc, un nou passi de batalla i el reinici de rangs, hem introduït alguns canvis en el joc amb aquesta versió que volíem detallar.

Continua llegint per a descobrir els nous canvis de Zplit (que aixequin la mà els fans de Zplit!), la puntuació de rang en funció de les victòries i derrotes (alguna cosa que es porta demanant durant molt de temps) i la possibilitat de triar les teves variants favorites.

Cistella de la compra